Evlier versterkt zijn distributienetwerk: Optimale service met sterke verdelers in heel België!

Bekijk ons nieuwe netwerk in één oogopslag

Bij Evlier zijn we continu bezig om onze dienstverlening te optimaliseren en onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Een belangrijke stap hierin is de recentelijke consolidatie van ons distributienetwerk. Dit stelt ons in staat om niet alleen onze klanten sneller en beter te bedienen, maar ook om hen te voorzien van deskundig advies dat past bij hun specifieke behoeften.

Sterke partners voor een betere dienstverlening!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat De Maere, een vertrouwde verdeler in Vlaanderen, nu zowel Vertessen als Aromatum in zijn portfolio heeft opgenomen. Deze uitbreiding stelt De Maere in staat om nog meer klanten in een groot gedeelte van het Vlaamstalige gebied te voorzien van hoogwaardige kruiden- en specerijenoplossingen.

 

In Vlaanderen werken we nu samen met een sterk netwerk van 3 verdelers; De Maere, Hendrickx en Pintelon die elk jarenlange ervaring en expertise hebben opgebouwd.

Voor ons Franstalig gebied hebben we onze samenwerking versterkt met Walépices en Rochepices

Deze partners hebben hun teams uitgebreid met ervaren vertegenwoordigers die een diepgaande kennis van de industrie hebben, zodat zij deklanten kunnen voorzien van waardevol advies en ondersteuning. Dit betekent dat we niet alleen producten van de hoogste kwaliteit aanbieden, maar ook een service die onze klanten helpt om hun eigen doelen te bereiken.

Bekijk ons nieuwe netwerk in één oogopslag

Om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste verdeler te vinden, hebben we een tool ontwikkeld onze website te vinden is https://www.evlier.be/nl/onze-verdelers/. Of op jouw persoonlijk account. Deze button geeft duidelijk weer welke verdeler actief is in jouw regio en biedt direct toegang tot de contactgegevens van elk van onze partners.

Jouw visie, onze Tailor-Made oplossing

Met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare en deskundige verdelers blijven we streven naar oplossingen op maat die voldoen aan de specifieke eisen van slagers, traiteurs, en poultiers. Of je nu op zoek bent naar een unieke kruidenmix of een uitgebreid assortiment specerijen, bij Evlier ben je aan het juiste adres.

Blijf onze website en social media in de gaten houden voor meer updates, nieuws en de officiële lancering van de interactieve kaart.

Wil je meer weten over onze verdelers of producten? Maak een login bij evlier.be om jouw verdeler te vinden!

Meer nieuws